House of Color Nordsjö Idé & Design

Meny

Öppettider

Måndag-Fredag
11.00–18.00
Lördag
10.00-14.00
Söndag
11.00-14,00
  • House of Color Nordsjö Idé & Design
    Åsa Stationsväg 95 C
    439 55 ÅSA
    Tel: 0340-65 57 90

Om oss

Ett FÄRGGLADARE LIV får du om kommer till oss!

Vi säljer FÄRG, TAPETER, GOLV och är ÅTERFÖRSÄLJARE för PANDURO HOBBY.

Vi ger dig massor av idéer och fiffiga inredningstips – oavsett om du är ute efter en helhetslösning eller bara behöver några nya tankar.
Kom in och få inspiration, hjälp med färgsättning, råd om hur du kan kombinera din favoritfärg med andra kulörer och tapeter eller behöver konstnärsfärger och pyssel för stora som små.

HOUSE OF COLOR Nordsjö Idé & Design i ÅSA (fd S O Börjessons Färg & Tapeter) finns numera i en stor fräsch lokal (vid Lindarn mot Pendelstationen) med ett komplett sortiment, Panduro avdelning, ny tapetavdelningen och med en liten lekhörna för dem små. I vår kulörhörna presenterar vi olika blogg/nyhetskulörer samt varje år ”Årets kulör”.

Hos oss får du massor av inspiration och kunskap!

I vår KUNGSBACKA säljer vi färg bla Nordsjö och Jotun, tapeter (svenska och internationella varumärken), golv och dessutom har vi en stor fin PANDUROAVDELNING. Vi ett stort härligt lekrum för alla barn, så att föräldrarna kan titta runt i lugn och ro. Du hittar också en inspirerande kulörhörna där vi presenterar olika blogg/nyhetskulörer samt varje år ”Årets kulör”. För våra yrkesmålare bjuder vi på frukost fem dagar i veckan och för dig som önskar har vi utkörning av varor. Vi erbjuder också våra kunder tjänsterna Färgdoktorn och Stilhjälpen. Vår Färgdoktor Berra har en lång och gedigen kunskap inom färgbranschen. En kunskap du som kund kan känna dig trygg med! Han besiktar kostnadsfritt ditt hus invändigt/utvändigt och hjälper dig med allt du behöver veta inför din målning. Med vår Stilhjälpare så får du personlig hjälp för just ditt hem. Vi hjälper dig med bland annat kulör- och tapetval, inredningsförslag och allmän inspiration för hemmet.

Hjärtligt välkommen in till våra butiker i ÅSA och KUNGSBACKA